30 Ocak 2011 Pazar

İSTANBULSPOR BASKETBOL A TAKIMI



2009–2010 sezonunda Türkiye Bölgesel Basketbol Ligi TBBL’de 4. sırayı alarak Türkiye Basketbol İkinci Ligi’ne (TB2L) yükselme hakkı kazanan İstanbulspor, 2010–2011 sezonu hazırlıklarına başladı.
Geçtiğimiz sezonki kadrosundan Arda, Cihan, Ozan, Salahaddin, Enes, Orçun ve Çağın’ı bünyesinde tutan İstanbulspor dış transferde de Beykoz’dan Nusret Yıldırım, Banvit’ten Feyzi Çelebioğlu, Vestel Manisa’dan Rahim Rızvanoğlu, Akçakoca Poyraz’dan Serdar Hot ve Cincinnati Üniversitesi’nden Steve Toyloy ile anlaştı.
9 Ağustos sabahı Enka Spor Tesisleri’nde izinli olan Arda ve henüz takıma katılmayan Steve Toyloy haricinde 10 oyuncu ile atletizm antrenmanlarına başlayan İstanbulspor 9 -14 Ağustos tarihleri arasını günde tek antrenmanla geçirdi.
16 Ağustos sabahı Arda’nın da takıma katılmasıyla çalışmalarını 11 kişi sürdürmeye başlayan Sarı Siyahlı ekip antrenman temposunu arttırmaya başladı. Basketbol sahasında yapılan çalışmalarda oyuncuların verdiği istekli görüntü basketbolu çok özlediklerini belli ediyordu.
21 Ağustos sabahı kros çalışması için Belgrad Ormanına giden İstanbulspor böylece sezonun ilk kros çalışmasını yapmış oldu. Aynı gün Steve Toyloy’ın da takıma katılmasıyla birlikte İstanbulspor çalışmalarını tam kadro yapmaya başladı.
23–31 Ağustos tarihlerinde sabahları kondisyon, akşamları top antrenmanı yapan İstanbulspor böylece Ağustos ayı çalışmalarını tamamlamış oldu.
Eylül ayına sabah atletizm akşam top idmanı olmak üzere yoğun bir şekilde başlayan basketbol takımımız 7 Eylül tarihinden itibaren hazırlık maçlarına başladı. Bu süre içinde 8 hazırlık maçı oynamış olan takımımızın almış olduğu sonuçlarsa şöyle:

İstanbulspor - İBB(71–70)               Beykoz - İstanbulspor (66–83)            Pertevniyal - İstanbulspor(66–85)         İstanbulspor - Ormanspor (78–75) İTÜ - İstanbulspor(77–73)               Pertevniyal - İstanbulspor    (74–82)
 Işıkspor - İstanbulspor (57–68)               TED - İstanbulspor (79–92)


Takımımız Bursa’da Katılmış olduğu 4’lü turnuvada oynadığı 3 maçıda
kazanarak şampiyon olmuştur.

Maç sonuçları;

Ormanspor - İstanbulspor    (71-75)
Genç Banvit - İstanbulspor  (53-74)
Finalspor - İstanbulspor       (84-91) (2UZ)

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz iletildi.